Posted By Costin

Samsung vinde patru Galaxy S4 in fiecare secunda


Dupa mai putin de o luna de la disponibilitatea pe piata internationala, Samsung a anuntat depasirea pragului de 10 milioane de smartphone-uri Samsung Galaxy S4 comercializate. Lansat fiind pe 27 aprilie, SGS4 are o rata de vanzare de 4 unitati pe secunda, generand vanzari mai rapide decat oricare dintre predecesorii sai.

Vezi si Review: Samsung Galaxy S4, probabil cel mai bun smartphone al momentului!

Fotografii cu Samsung Galaxy S4 puteti vedea urmarind conturile de Instagram ale celor 16 bloggeri care, de sambata, se afla in Tabara de Fotografie pentru Bloggeri care se desfasoara pe Thassos, in Grecia, majoritatea covarsitoare a fotografiilor din ultimele 6 zile fiind facute cu Samsung Galaxy S4.

Iata si lista conturilor de instagram: Dan (Anaximandru) Dragomir, Anca (Epicur) Duma, Cosmin (Zenon) Tudoran, Alexandru (Aristotel) Negrea, Ruxandra (Democrit) Melinte, Radu (Aristip) Bădoiu, Cristian (Heraclit) Şuţu, Maria Cristina (Melissos) Gânj, Oana Andreea (Gorgias) Baba, Alexandru (Philolaos) Damian, Lori (Anaximene) Alexe, Toma (Xenofan) Nicolau, Andreea (Parmenide) Burlacu, Carmina (Leucip) Niţescu, Ariel (Pitagora) Constantinof si subsemnatul, Socrate :-).

Tabara de Fotografie pentru Bloggeri 4 este un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Bancpost, Cosmote, Samsung Galaxy S4, Ford, F64, Booking Greece, Izvorul Cristalin.

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.