Posted By Costin

#setedecarte de la AQUA Carpatica, concurs de fotografie pe instagram


* vezi si #igstory2013, competitia de fotografie pe care refresh.ro o organizeaza pe Instagram, cel mai bun final al povestii din 3 imagini, insa neterminata, fiind rasplatit cu un teleon HTC Chacha.

Dupa #stropdeiubire, AQUA Carpatica revine cu #setedecarte, un nou concurs organizat pe platforma de socializare Instagram, setea de carte fiind sustinuta si de catre RFI, Prestigio, Editura Litera.

Perioada de desfasurare este 27 mai – 2 iunie, iar fotografiile trebuie sa contina o sticla de AQUA Carpatica si o carte pe care o citesti, ori cartea preferata. Premiile constau intr-un ebook reader Prestigio (locul I) si multa apa alaturi de carti, oferite de AQUA Carpatica si Editura Litera.

Detalii pe blogul AQUA Carpatica. Succes!

Instagr.am este cea mai populara aplicatie foto pentru telefoanele mobile, aplicatie ce a fost achizitionata de catre Facebook pe 9 aprilie 2012.

Descarca instagr.am:


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments