Posted By Costin

SmartWeb Conference, dedicata dezvoltatorilor de aplicatii mobile si web designerilor


Evensys organizeaza SmartWeb Conference, prima editie a celei mai importante conferinte Est – Europene, dedicata comunitatii web, dezvoltatorilor de aplicatii mobile si web designerilor. Evenimentul va avea loc pe 24 septembrie 2013, la JW Marriott Grand Hotel si va reuni unii dintre cei mai buni vorbitori internationali din domeniu.

In cadrul evenimentului SmartWeb Conference 2013, participantii vor avea ocazia sa afle cele mai noi informatii despre tendintele, oportunitatile si provocarile industriei de web- design, in cadrul unor sesiuni extinse si intensive alaturi de specialistii invitati. Printre temele ce vor fi abordate se regasesc: Responsive Web Design, HTML5 & CSS3, CSS, User Experience.

La eveniment vor participa specialisti internationali din domeniu, printre care:
– Jonathan Snook, detinator al blogului Snook.ca si co-autor a doua carti despre CSS si DOM Scripting;
– Vitaly Friedman, co-fondator Smashing Magazine, revista online dedicata design-ului si dezvoltatorilor web;
– Carl Smith, fondator si detinator al companiei nGen Works;
– Bruce Lawson, posesor al blogului brucelawson.co.uk si co-autor a cartii „Introducing HTML5”;
– Peter Gasston, autor a doua carti despre CSS3 si Modern Web;
– Vasilis Dimos, Head of UX/U in cadrul companiei Skroutz S.A si
– Radu Chelariu, Art Director in cadrul companiei Busteco Global Brain.

Gabi Schiopu

SmartWeb este prima conferinta din Romania adresata in mod special web designerilor si web developerilor locali, dar si celor din Estul Europei. Evenimentul ofera oportunitatea de a-i intalni pe unii dintre cei mai renumiti oameni din industrie la nivel global, precum Jonathan Snook si Vitaly Friedman, dar si alti speakeri foarte populari si nelipsiti de la cele mai mari conferinte de gen din Europa de Vest si SUA

Gabi Schiopu, Senior Web Designer / Developer, World Wide Web Hosting LLC

Cristian Manafu

Este o conferinta eveniment pentru Romania, de la care toti cei ce lucreaza in web design, front-end development, web development, antreprenori si manageri din domeniu, nu ar trebui sa lipseasca. O oportunitate extraordinara de a invata de la cei mai buni, de a ne intalni si discuta cu “colegii” din domeniu si – de ce nu? – de a gasi noi parteneri de afaceri”

Cristian Manafu, Managing Partner la Evensys

Pana pe 15 august, primele 50 de persoane inscrise la eveniment beneficiaza de o oferta speciala! Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul www.smartwebconf.com, iar pentru informatii in timp real va semnalez contul de Twitter.

* foto shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments