Posted By Costin

Sony, imi pare rau (2)


Clipurile pentru mirrorless-urile NEX continua (via), batalia incepand sa fie din ce in ce mai apriga in zona, acum ca incepe sa se aglomereze. Avem Olympus si Fuji cu niste aparate super tari, insa si Nikon si Samsung cu mult marketing. Preturile? Intre 600 si 1000 euro (doar body), cu mici variatii.

Stiti care e problema?

Daca duci la ochi un aparat la fel de scump, insa de 3 ori mai usor, nu inseamna ca fotografiile ies mai bine. Cel putin nu din prima. Iar George si Madalina nu vor intelege asta. Altfel, bufonii din clipurile de mai jos raman bufoni si dupa ce pun mana pe un Sony NEX.

In alta ordine de idei, iata ce poti face cu un Nikon D800 (900g) si un 70-200mm f/2.8 (1540 g), in joaca, trecand cu o hodro-bicicleta pe langa un ponton. Lumina sa aveti. Si bani de obiective.Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.