Posted By Costin

Thank God It’s Friday!


Iar daca este vineri, e viralul de vineri! Ori viralele de vineri, cum v-am obisnuit in ultima perioada :-). Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.

Si pentru ca tot am folosit pluralul, saptamana aceasta la viralul de vineri avem doua clipuri, ambele cu persoane care canta. Comun, nu? Corect. Sunt sigur insa ca nu va asteptati la locatiile in care i-am gasit.

Space Oddity in… spatiu!
Incepem cu ceva mai usor, caci ISS, International Space Station, nu este la prima aparitie pe refresh.ro. Comandantul Chris Hadfield de pe ISS a inregistrat o varianta proprie a melodiei Space Oddity (David Bowie), iar clipul video a generat peste 12.5 milioane de vizualizari pe Youtube in mai putin de 5 zile de la publicarea acestuia.

Clipul s-a bucurat saptamana aceasta de aproape 1.5 milioane de mentiuni pe Facebook, peste 60.000 de mesaje pe Twitter, precum si includerea in peste 300 de articole pe bloguri din toata lumea.

Living for the gas!
Cel de-al doilea clip va va aduce cu siguranta colturile gurii in dreptul urechilor, acesta raportand lejer peste 12 milioane de vizualizari pe Youtube intr-o saptamana de la publicare, peste 1.1 milioane de mentiuni pe Facebook, peste 33.5k mesaje pe Twitter, precum si includerea in aproape 90 de articole pe bloguri din toata lumea.

Si mie imi place sa cant la Karaoke, insa intr-o benzinarie si live la TV in acelasi timp nu am facut-o niciodata. Iar cuplul din clipul de mai jos s-a descurcat de minune! Si m-a facut sa rad cu hohote in toiul noptii, cand am programat articolul acesta.

* foto homepage shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.