Posted By Costin

Top 10 cele mai vizibile servicii online romanesti (aprilie 2013)


Citeste si:
Top 10 cei mai vizibili antreprenori si manageri din IT&C / internet in .ro
Top 10 cei mai vizibili bloggeri, jurnalisti si influenceri d/in mediul online romanesc
Top 10 cele mai vizibile magazine online din Romania

Impreuna cu TreeWorks, refresh.ro va prezinta un pilot al unei rubrici editoriale cu date pe care ZeList Monitor si proaspat lansatul fbMonitor le strang de ani de zile deja. Rubrica ar contine topuri lunare in functie de aparitiile in presa online, bloguri, forumuri si retelele sociale ale persoanelor, ori business-urilor la care acestea fac referire.

Continuam pilotul cu topul serviciilor online romanesti aferent lunii aprilie 2013. Asa cum am mentional si in articolele precedente, orice propunere de serviciu online care ne-a scapat si ar putea schimba acest top poate fi facuta printr-un comentariu la acest articol. Scriind aceste randuri mi-am dat seama ca, de exemplu, voyo.ro nu a fost inclus desi dispune berechet de vizibilitate, plus activitate pe Facebook.

Iata top 10 cele mai vizibile servicii online romanesti, top a carei prima pozitie este ocupata de un site de reduceri, urmat fiind de 3 site-uri de locuri de munca si unul cu masini de vanzare. Bine ati venit in Romania, urmatoarele pozitii ilustrand aceleasi preocupari ale cetateanului! 🙂

In ceea ce priveste dinamica pe Facebook, topul celor mai active pagini de Facebook ale serviciilor online romanesti este dominat de paginina BestJobs (locuri de munca) si cea a Autovit.ro (achizitii ori vanzari de automobile).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments