Posted By Costin

Top 10 cele mai vizitate mobisite-uri din Romania in aprilie 2013 (BRAT/SATI)


Clasamentul celor mai vizitate mobisiteuri din Romania auditate de catre SATI, departamentul de internet al Biroului Roman de Audit Transmedia (BRAT), prezinta aceleasi scaderi de trafic masive pe care le-am intalnit si in topul celor mai vizitate siteuri din Romania, publicat ieri.

Cea mai mare scadere de trafic a suferit-o m.stirileprotv.ro, cu peste 600.000 de vizite (-18%) care au disparut din peisaj, urmat fiind de realitatea.mobi, care a pierdut pe drum aproape 300.000 de vizite (-11%).

Singura modificare dpdv pozitie in clasament este schimbul de locuri dintre m.gandul.info, site intrat in SATI incepand cu luna februarie 2013, alaturi de m.prosport.ro, care urca o pozitie, si m.libertatea.ro, care coboara pe 9.

Iata si clasamentul.

top-10-mobisiteuri-aprilie-2013


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments