Posted By Costin

Top 10 cele mai vizitate siteuri din Romania in luna aprilie 2013 (BRAT/SATI)


SATI, departamentul de internet al Biroului Roman de Audit Transmedia, a publicat in aceasta dimineata rezulatele de trafic pentru luna aprilie, luna in care vremea frumoasa si-a spus cuvantul, numarul vizitatorilor unici al site-urilor monitorizate scazand dramatic.

Cea mai mare scadere in top a suferit-o trilulilu.ro, care a pierdut, pe langa cele 4 pozitii in topul celor mai vizitate site-uri din Romania auditate de BRAT (acum e pe 12), putin peste 600.000 de vizitatori unici (-20.25%) fata de luna precedenta.

New-entry este adevarul.ro, care urca de pe pozitia 12 pe pozitia 9, in ciuda faptului ca site-ul a pierdut peste 200.000 de vizitatori unici (-8.4%) fata de luna precedenta. protv.ro, pe locul 2 la scaderi in topul de luna aceasta, coboara 2 pozitii lasand loc site-urilor libertatea.ro si cancan.ro sa urce cate o pozitie fiecare.

Primele 4 pozitii in top raman neschimbate. Primul loc este detinut in continuare de catre rol.ro, urmatoarele 3 locuri fiind ocupate de catre cele trei site-uri de stiri de top din Romania, realitatea.net, stirileprotv.ro si gandul.info.

Ca nota persoala, nu am mai vazut de mult un site cu aproape 1 milion de vizitatori unici din afara Romaniei – peste 850k in cazul rol.ro. Nici gsp.ro nu reusea astfel de performante in momentele de ratacire din urma cu cativa ani.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments