Posted By Costin

Topul agentiilor de PR din Romania


pr and the web

In premiera pentru Romania, Revista Biz si Unlock Market Research au realizat un top calitativ si cantitativ al industriei de PR din Romania. Rezultatele acestuia vor fi prezentate in 5 iunie 2013, la Hotel Howard Johnson Bucuresti, in cadrul evenimentului PR and the WEB, unde va avea loc si o dezbatere despre ce este relevant la ora actuala in PR si transformarile prin care trece industria comunicarii.

La gala de premiere, care va avea loc de la ora 19.00, vor fi prezentate in exclusivitate rezultatele studiului Biz si Unlock Market Research “Top agentii de PR” si vor fi premiati cei mai cunoscuti specialisti ai industriei romanesti de relatii publice si se vor oferi distinctii precum: Cea mai competenta agentie de PR, Cea mai invitata agentie de PR la pitch-uri, Cea mai premiata agentie, Cea mai cunoscuta agentie de PR, Agentia cu cei mai multi clienti castigati in 2012, Cel mai cunoscut profesionist in PR.

Mai multe detalii despre programul evenimentului puteti gasi aici.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.