Posted By Costin

Tu ce ai face daca ai afla ca mai ai doar cateva luni de trait?


Zach Sobiech a ales muzica. Clipul de mai jos, viralul de vineri de saptamana asta, este unul dintre acele clipuri pe care dupa ce le urmaresti iti dai seama de fapt cat de prost esti irosindu-ti viata cu nimicuri, ori false probleme.

De la publicarea pe Youtube, pe 3 mai, cand Zach a implinit 18 ani, clipul a inregistrat aproape 8 milioane de vizualizari, 3.2 milioane share-uri pe facebook, aproape 60k mesaje pe Twitter si a fost inclus in peste 300 de articole pe bloguri.

Clipul s-a reactivat in urma cu cateva zile, Zach decedand pe 20 mai.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments