Vodafone, nelimitat prin SMS


* se continua asta.

Ieri, Vodafone Romania a lansat un nou portofoliu de extraoptiuni ce includ si voce in retea, voce nationala, precum si trafic de date, clientii prepay putand comunica de acum nelimitat, prin SMS, in orice retea nationala.

o fata trimitand un sms

Astfel, cu extraoptiunea in valoare de 6 Euro credit, clientii Vodafone pot comunicat nelimitat, in orice retea nationala, prin SMS. Mai mult, acestia primesc si 2000 de minute in retea, 100 de minute nationale si 150 MB trafic de date.

Mai mult, clientii ce au nevoi extinse de navigare online primesc de doua ori mai mult trafic de date, 300 MB, alaturi de SMS-urile nelimitate in orice retea nationala, 2000 de minute in retea si 100 de minute nationale, cu extraoptiunea de 8 Euro credit.

Pentru utilizatorii care comunica in principal prin apeluri, Vodafone lanseaza si o noua extraoptiune, care aduce, pentru 6 Euro credit, 2000 de minute si SMS-uri in retea, 150 minute nationale si in retelele fixe internationale, alaturi de 50 MB trafic de date. Destinatiile internationale incluse sunt retelele fixe din Uniunea Europeana, fixe si mobile din SUA, Canada si Israel.

Cei care au optat pentru una dintre extraoptiunile de mai sus, insa au consumat si au nevoie de minute, sms-uri, ori date, pot apela la extraoptiunile Plus.

2 Euro credit – SMS-uri nelimitate in retelele nationale
2 Euro credit – 150 MB Internet pe mobil
2 Euro Credit – 50 minute nationale, internationale in retelele fixe din UE, SMS-uri nationale
1 Euro Credit – 50 MB Internet pe mobil
1 Euro credit – 25 minute nationale, internationale in retelele fixe din UE, SMS-uri nationale

Detalii aici.

* foto shutterstock.com


Om de gaming online, publishing si de agentie, gamer (PS3, iOS), fotograf din pasiune si iubitor de frumos si calatorii. Blogger, living the good life. Afla mai multe.

View Comments