Posted By Costin

Pica vplay.ro? Incearca «serviciile» rol.ro!


Inteleg ca vplay.ro s-a cam stricat. Putintel mai greu, caci e ilegal sa difuzezi filme pirat in Romania (chiar si pentru site-uri auditate. lol.), iata cum puteti vedea grauit Breaking Bad, de exemplu, in cateva click-uri, pe rol.ro, primul site dpdv numar de vizitatori unici din Romania, site auditat de catre SATI, departamentul de internet al Biroului Roman de Audit Transmedia.

Sper sa se observe ironia, nu s-a nascut un spatele refresh.ro un nou Moise Guran.

Clipul de mai jos a fost inregistrat de Dragos Stanca1, Managing Partner Thinkdigital Romania. Iar ideea e simpla. Atat timp cat rol.ro isi ascunde continutul in taguri BRAT precum servicii, putem afirma ca majoritatea traficului vine din continut piratat? Si am inteles ca si pr0n (nu am vazut)? Asa justificam, probabil, si cei aproape 1 milion de vizitatori unici din afara Romaniei.

Sa vindeti bine!

Note de subsol:
1.Dragos Stanca – Managing Partner Thinkdigital Romania. Blog | Twitter | Facebook

Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments