Posted By Costin

Youtube la 8 ani! Peste 100 de ore de continut video nou in fiecare minut si un top al celor mai distractive clipuri


Youtube a implini 8 ani de existenta, prilej pentru a comunica inca cateva cifre interesante pentru publicul acestui blog, precum si un top al celor mai distractive clipuri urcate vreodata de catre utilizatori pe site.

In 2013, peste 100 de ore de continut video au fost incarcate pe YouTube in fiecare minut. Asta inseamna mai mult de 4 zile pe minut! Volumul de material video incarcat in fiecare minut pe YouTube a crescut de la 72 ore in 2012, 48 de ore in 2011 si 35 de ore in 2010.

Peste 1 miliard de oameni intra pe YouTube in fiecare luna pentru a urmari stiri, a raspunde la intrebari si a se distra. Practic, aproape jumatate dintre cei care au acces la internet intra pe YouTube.

Kevin Allocca, YouTube Trend Manager a realizat un top al celor mai populare videoclipuri de comedie de pe Youtube, pentru a celebra primul eveniment dedicat comediei pe YouTube – „YouTube Comedy Week”, care se va desfasura intre 19 si 25 mai.

Iata si lista acestora, topul avandu-l pe prima pozitie pe “Charlie bit my finger – again!”. Majoritatea le-ati vazut pe refresh.ro la viralul de vineri, inclusiv Nyan Cat, mizeria de pe locul 6. Nu inteleg de ce a avut parte de atata viralitate…

1. Charlie bit my finger – again !

2. Evolution of Dance – By Judson Laipply

3. The Sneezing Baby Panda

4. The Annoying Orange

5. David After Dentist

6. Nyan Cat [original]

7. I’m On A Boat (ft. T-Pain) – Album Version

8. Talking Twin Babies – PART 2 – OFFICIAL VIDEO

* foto shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments