Posted By Costin

A mai vazut cineva televizoare Philips?


Asa, prin casele prietenilor / cunoscutilor, ori birouri?

Intreb pentru ca astazi, peste 15 de minute, Philips va lansa noua gama de televizoare in Romania. Si am o vaga impresie ca Samsung si LG a maturat piata cu toti, poate doar Panasonic inca mai rezistă. Ori rezista.

Pe mine ma atrage Ambilight-ul, nu stiu cum m-a ocolit pana acum :). Poate pentru ca pentru celelalte branduri il poti cumpara doar ca si kit extern (bine, chinezisme, realizati. poftim – Samsung, ori LG (lol)).

TP Vision redefineşte conceptul de televizor şi anunţă introducerea pe piaţa românească a noilor televizoare Philips Seriile 5000, 6000, 7000, 8000 şi DesignLine, caracterizate de Design, Smart TV, Smart Interaction şi calitatea imaginii, toate potenţate de tehnologia unică Ambilight, care îmbunătăţeşte experienţa de vizionare şi interacţiunea utilizatorului cu televizorul.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments