Posted By Costin

Asigurari? Urmeaza electrocasnice si produse de igiena pentru femei si copii?


Elefant.ro este cea mai mare librărie online de pe piaţa din România. Inaugurată în 17 iunie 2010, graţie unei finanţări din partea fondului de investiţii Greenlight Invest, site-ul se bucură de peste 8.000 de vizitatori unici zilnic şi are peste 12.000 de prieteni pe Facebook.

Posesorii de autovehicule își pot încheia acum asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) pe website-ul elefant.ro, folosind o interfață foarte intuitivă și prietenoasă. Începând de astăzi, 4 iunie 2013, până în data de 27 noiembrie 2013 inclusiv, fiecare utilizator care încheie o asigurare de răspundere civilă auto va beneficia de un discount de 5% la achiziționarea poliței RCA de pe elefant.ro.

Dpdv business inteleg, insa doar mie mi se pare ca dauneaza branding-ului introducerea de produse non-books related, precum asigurarile RCA? Cu o inca investitie poate intra peste eMAG, nu? Desi cumunicarea este, in continuare, pe cea mai mare librarie online de pe piata din Romania.

* photo shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments