Posted By Costin

Lansari: bibliotecahamangiu.ro, biblioteca juridica online


Saptamana trecuta a fost lansat magazinul online bibliotecahamangiu.ro, prima biblioteca juridica online din Romania, biblioteca ce contine peste 300.000 de pagini de infirmatii juridice, numar in continua crestere.

Proiectul este realizat in parteneriat de Editura Hamangiu si compania de software Areatech, astfel ca toate titlurile publicate apar in biblioteca virtuala in acelasi moment in care sunt scoase la vanzare si in versiunea tiparita.

O parte din continut poate fi accesat in mod gratuit, pentru cont premium costul fiind de minim 10 euro. Vestea buna e ca exista posibilitatea de a folosi pentru 7 zile un cont premium demo, timp berechet pentru a testa biblioteca.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments