Posted By Costin

Cate vizualizari poate inregistra un clip amuzant cu Barack Obama?


Am incercat, insa, oricat m-am straduit sa gasesc altceva, tot Obama a iesit castigator pentru viralul de vineri de saptamana aceasta. Clipul merge pe linia deja cunoscuta: se ia un hit international, se cauta cuvintele in discursurile lui Obama, se monteaza, iar rezultatul este acesta:

Cat trafic poate face Barack Obama, presedintele Statelor Unite ale Americii, intr-un astfel de clip? In mai putin de 4 zile acesta a inregistrat peste 5,5 milioane de vizualizari pe Youtube, aproape 400.000 de mentiuni pe Facebook, peste 22.000 de mesaje pe Twitter si 50 de posturi pe bloguri.

Altfel, eu unul nu ma indoiesc de succesul financiar al acestui cont, voi? Melodia cu care si-a inceput cariera este Call Me Maybe, ocolita de altfel in viralul de vineri de exact acum un an de zile (si o saptamana, ok!) :-).

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.