Posted By Costin

Cum sa: cautam un email / fisier in Gmail?


Zilele trecute am avut nevoie sa caut un fisier printre mesajele pe care le primesc pe contul personal de email de pe Gmail (serviciu de email dezvoltat de Google, disponibil atat web, cat si pe Android si iOS), intreprindere la care am renuntat dupa vreo ora, urmand sa caut si sa gasesc acest articol care mi-a salvat jumatate din viata :-).

Gmail permite folosirea a peste 35 de operatori, expresii si termeni care te pot ajuta sa gasesti un email, ori un fisier atasat unui email, in functie de acestia, fie ca e vorba de data, o persoana de la care ai primit, ori careia i-ai adresat un email, marimea fisierelor atasate, directorul in care se afla si multe altele.

Iata lista completa, in 2 imagini. Cu siguranta va va fi de folos intr-o zi :-).Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments