Posted By Costin

Cum poate un jurnalist antena3.ro sa castige un ban cinstit?


Nu mai citesc de luni bune presa online din Romania pe subiectele pe care le acopera si blogul de fata. Cam de pe vremea cand editorii yoda.ro fumau prin birourile de pe Pache (nope, nu au schimbat).

Astazi insa, in incercarea de a ma si dezabona de la publicatiile online romanesti care-mi trimit newslettere de cateva ori pe zi, am dat peste un articol semnat antena3.ro. Acesta, screenshot mai jos.

Draga M.T., din castigurile mele de blogger iti platesc jumatate din salariul pe luna iunie in cazul in care descoperi si corectezi cele 3 greseli pe care eu le consider grave si pe care le-ai facut in redactarea articolului respectiv. Ca punct de plecare, iti semnalez etichetele instagr.am si Vine de pe refresh.ro.

Uite si un bonus pentru colegii programatori: arhiva muncii tale nu contine toate articolele pe care le-ai publicat pe antena3.ro. Cel putin cel semnalat mai sus nu exista.

Poti lasa un comentariu dupa ce o faci.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.