Posted By Costin

Digital Divas!


Pe 21 iunie 2013, in Floreasca, la Biavati Events (Serghei Vasilievici Rahmaninov, nr. 2B, sect. 2, Bucuresti) Evensys organizeaza Digital Divas, eveniment ce reprezinta o oportunitate de a intalni comunitatea femeilor active din online si social media, dar si cunoscuti beauty/fashion bloggers.

Printre vorbitorii prezenti se numara specialisti cu experienta in online si social media, cunoscuti bloggeri de fashion, dar si celebritati care vor dezvalui secretele si strategiile care le-au adus succes in comunicarea online.

Oana Pellea (Actrita), Raluca Kisescu (Marketing Manager – AVON), Monica Jitariuc (Managing Director – The Practice Romania), Vicki Nicola (Fashion Blogger – Vickipedia), Alina Tanasa (Fashion Blogger – Absolutely Fabulous) si Diana Enciu (Fashion Blogger – Absolutely Fabulous) sunt cativa dintre vorbitorii care vor fi prezenti la eveniment.

Pe site insa i-am gasit si pe Andreea Esca, poate de data asta reusim sa aflam ce salariu are :-), si pe Cornel Ilie, solistul trupei Vunk si cel care a resuscitat blogul Avon, estrogenul explodand la fiecare articol al muzicianului (vezi 1, 2, 3) :-).

Inregistrarea la eveniment este gratuita si se poate face completand formularul de aici.

* foto shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.