Posted By Costin

Doncafé, acces la internet cu un Like


Doncafe WiFi

Doncafé lanseaza primele automate de cafea cu Wi-Fi gratuit din România. Pentru a accesa reţeaua, nu este necesar să cumperi o cafea de la automat şi nici nu ai nevoie de user sau parola, consumatorul poate naviga gratuit pe internet oricât timp doreşte, de la o distanţă confortabilă faţă de aparat şi cu o viteză maximă de 100 MBps.

Primele aparate Doncafé cu internet wireless gratuit au fost astfel instalate în cele mai aglomerate zone din Capitală, urmând ca proiectul să se extindă şi la nivel naţional. La accesarea reţelei Wi-Fi din zona automatelor Doncafé, consumatorul este direcţionat către pagina Boabe Macinate pe Loc şi apoi către pagina de Facebook Doncafé.

Comunicatul nu spune care sunt efectiv zonele aglomerate in care vor fi instalate hotspoturile, insa, cel mai probabil, le vom depista usor dupa aglomeratia de hipsteri care vor descarca aplicatii si muzica :-).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments