Posted By Costin

Fetelor, cum stati cu caloriile?


There is Google for that! 🙂

Saptamana aceasta, Google a anuntat un update al motorului de cautare prin intermediul caruia utilizatorii pot afla raspunsuri la intrebari precum Cate proteine se afla intr-o banana?, Cate calorii are un fruct de avocado?, ori Cate calorii are o punga de popcorn?. 🙂

Update-ul este disponibil momentan doar pe .com (SUA), in limba engleza, insa se poate utiliza si in Romania, intrand pe google.com/ncr (No Country Redirect). Mai multe detalii puteti gasi aici.

Eu mai folosesc motorul de cautare Google pentru a transforma din/in diferite unitati de masura (greutati, distante), ori pentru cursul valutar. Uite un exemplu: 100 lei in euro. Tu la ce altceva mai folosesti motorul de cautare Google?

* via GOS. foto shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.