Posted By Costin

Go Europe, pentru clientii Orange


Orange Romania a anuntat astazi Go Europe, extraoptiune care permite clientilor sa utilizeze tarifele din retea pentru apelurile efectuate atunci cand calatoresc pe teritoriul Europei. Optiunea este disponibila la 1 euro / zi (TVA inclus) si poate fi activata de orice abonat Orange inainte sau in timpul calatoriei in afara tarii printr-un simplu apel la Serviciu Clienti.

Optiunea se taxeaza numai atunci cand se inregistreaza consum in roaming, iar tarifarea de roaming din ziua respectiva se va face conform optiunii: 0,15 euro/minut pentru apelurile efectuate, 0,08 euro/minut pentru apelurile primite, 0,062 euro/SMS si 0,28 euro/MB.

Pentru a beneficia de tarife si mai mici pentru sesiunile de internet, clientii pot activa una din optiunile Travel Data cu trafic de internet inclus. Detalii despre optiunile Travel Data sunt disponibile aici.

* foto shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments