Go Europe, pentru clientii Orange


Orange Romania a anuntat astazi Go Europe, extraoptiune care permite clientilor sa utilizeze tarifele din retea pentru apelurile efectuate atunci cand calatoresc pe teritoriul Europei. Optiunea este disponibila la 1 euro / zi (TVA inclus) si poate fi activata de orice abonat Orange inainte sau in timpul calatoriei in afara tarii printr-un simplu apel la Serviciu Clienti.

Optiunea se taxeaza numai atunci cand se inregistreaza consum in roaming, iar tarifarea de roaming din ziua respectiva se va face conform optiunii: 0,15 euro/minut pentru apelurile efectuate, 0,08 euro/minut pentru apelurile primite, 0,062 euro/SMS si 0,28 euro/MB.

Pentru a beneficia de tarife si mai mici pentru sesiunile de internet, clientii pot activa una din optiunile Travel Data cu trafic de internet inclus. Detalii despre optiunile Travel Data sunt disponibile aici.

* foto shutterstock.com


Om de gaming online, publishing si de agentie, gamer (PS3, iOS), fotograf din pasiune si iubitor de frumos si calatorii. Blogger, living the good life. Afla mai multe.

View Comments