Posted By Costin

Instagram, probleme cu spam-ul


La inceputul lunii mai, Instagram lansa sectiunea Photos of You, care permite utilizatorilor sa eticheteze (tag) persoane in fotografiile pe care le posteaza. Ca pe Facebook, de altfel, compania achizitionand aplicatia Instagram pe 9 aprilie 2012 (vezi S-a scurs si ultimul strop de “exclusivism” al Instagr.am-ului! 🙂)

Ce nu am banuit in momentul in care am scris articolul Cum folosim “Photos of You” din Instagram? a fost posibilitatea mass-spam-ului, cei care utilizeaza de cateva ori pe zi aplicatia putand observa in ultimele 24 de ore cum au fost etichetati in fotografii care promoveaza diferite site-uri care-ti pot aduce urmaritori pe Instagram. 🙂

instagram spam

Modalitati de contraatac? Nici macar una, alta decat cea prezentata in articolul amintit mai sus, si anume aceea de a raporta fiecare astfel de tag. Ori de a spera ca, intr-un final, Instagram va gasi o modalitate de a restrictiona Dumnezeu-stie-cate milioane de conturi-spam care bantuie prin aplicatie.

Cei care nu au descarcat inca aplicatia Instagram, o pot face apasand, in functie de telefonul mobil pe care il au, pe unul dintre butoanele de mai jos, direct de pe telefonul mobil.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments