Posted By Costin

NoClickPic pentru posesorii de iPhone


George si Radu Dita, 2 tineri frati programatori care au decis dupa ani de lucru in corporatii ca IBM, SAP, Vodafone, Axway si studii în strainatate sa deschida o companie IT romaneasca bazata pe cercetare, au lansat noclickpic.com, o aplicatie pentru iOS care utilizeaza algoritmi de detectie a fetei pentru a le incadra perfect in fotografii.

Aplicatia costa $0.99, si o puteti descarca apasand de pe iPhone, iPod Touch ori iPad butonul de mai jos. Nu am testat-o inca, va las avans voua, cu rugamintea de a lasa un comentariu cu parerile voastre. Dupa care revin si eu, cel mai probabil diseara. Hai, ca-i proaspata. Sa-i incurajam pe cei 2 tineri frati programatori romani :-).


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.