Posted By Costin

Orange TV, peste 40 de canale HD


În contextul interesului crescut manifestat de români faţă de serviciile de televiziune şi faţă de accesarea conţinutului pe diferite dispozitive mobile, Orange România face un pas important şi lansează astăzi serviciul Orange TV.

Disponibil acum pe televizor şi computer, prin satelit şi prin internet, iar în curând pe smartphone şi tabletă, serviciul Orange TV oferă acces la cel mai mare număr de canale HD din România, peste 40 de canale HD, dintre care 26 de posturi în premieră pe piaţă în format HD.

Orange Romania a facut o miscare interesanta saptamana aceasta, lansand Orange TV, un serviciu destinat atat abonatilor companiei de telecom, cat si tuturor celor interesati doar de serviciul de televiziune, accesul la Orange TV neimplicand folosirea altor servicii din portofoliul Orange Romania.

Diferenta consta in faptul ca abonatii companiei beneficiaza de reduceri de pana la 30% aplicata pachetului pentru care opreaza, plus instalare gratuita a serviciului de televiziune.

Utilizatorii pot alege un contract pe 12 sau 24 de luni la Orange shop, precum şi în magazinele partenere Orange din toată ţara. Tarifele pentru un abonament pe 24 de luni pornesc de la 5 euro (TVA inclus), în funcţie de pachetul ales, la care se adaugă taxele aferente echipamentului şi punerii în funcţiune a serviciului.
Abonaţii Orange beneficiază de o reducere de până la 30%, aplicată pachetului pentru care optează, precum şi de instalare gratuită. Astfel, costul unui abonament poate varia între 3,5 şi 9,6 euro (TVA inclus).

În plus, în perioada 12.06-15.07, clienţii care activează un contract pentru serviciul Orange TV vor primi un voucher in valoare de 200 lei (TVA inclus) pe care îl pot folosi pentru a cumpara un televizor Samsung Full HD din magazinele Altex şi Media Galaxy. Voucherul poate fi folosit din momentul activării serviciului şi are valabilitate de o lună.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments