Posted By Costin

ProTV, 4 siteuri in top 10 cele mai vizitate site-uri din Romania (mai 2013)


SATI, departamentul de internet al Biroului Roman de Audit Transmedia, a publicat in aceasta dimineata rezulatele de trafic pentru luna mai, luna in care o parte din site-urile din top 10 si-au revenit din scaderea de luna trecuta.

Surpriza lunii este sport.ro, care a revenit in top 10 dupa multe luni de absenta, marcand astfel o premiera nu numai pentru echipa de online din Pache Protopopescu, ci pentru intreaga industrie romaneasca: 4 site-uri in top 10 cele mai vizitate site-uri din Romania auditate de catre BRAT.

Ar mai fi cateva lucruri de comentat, cum pornografia si pirateria rezista inca in prima pozitie a clasamentului site-urilor romanesti (lol*), insa mai bine ne oprim aici, pentru a nu strica premiera de mai sus.

Felicitari stirileprotv.ro, cancan.ro, protv.ro si sport.ro! Felicitari ProTV!

Later update: Mda :-). Imbatraneste mosu’. Scuze. Felicitarile insa raman!

* cat de penibil o fi sa te simti pe prima pozitie stiind ca nu joci corect, dupa care sa vezi ce au reusit altii fara piraterie si alte impotente de genul asta?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments