Posted By Costin

Router 3G/4G, incarcator, spatiu de stocare mobil?


Astazi, in cadrul evenimentului Computex 2013, TP-LINK a lansat routerul 3G/4G de buzunar TL-MR3080, care permite partajarea de continut de pe stick-uri USB sau carduri SD cu dispozitivele conectate la reteaua Wi-Fi, dar care poate fi folosit si ca încarcator pentru tablete si smartphone-uri, datorita unei baterii incorporate de 5200mAh.

Mi-a atras atentia autonomia de 15-17 ore comunicata pentru acest device. Evident, fara sa fie folosit si ca incarcator, 5200mAh ajungand, cel putin teoretic, pentru 3 incarcari ș-un pic de smartphone.

Din pacate nu se cunoaste nici pretul, nici cand va ajunge in magazine, insa, alaturi de intreprinderea asta de proiector de la Vivitek, routerul este un must to have.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments