Posted By Costin

smsnelimitat.ro, inca un serviciu romanesc de sms-uri gratuite


moove.ro, ascuns.mobi, sms-gratis.ro, mesajgratuit.ro si 3sms.ro sunt doar cateva dintre serviciile de sms gratis pe care refresh.ro le-a semnalat de-a lungul timpului, servicii care, la un moment dat, mor fara nicio urma.

Nu stiu cum se face ca odata la cateva luni mai apare cate un astfel de serviciu care incepe sa se promoveze destul de agresiv. Ca si smsnelimitat.ro, de la care, aseara, am primit si un sms (probabil au luat numarul de pe blog) care ma atentiona ca exista.

Stie cineva ce castiga oamenii astia in afara de a pierde vremea? Caci de testat am testat toate serviciile mai sus amintitte, insa nu m-am trezit cu nici macar un mesaj publicitar, iar altceva nu vad ce-ar putea face cu numarul meu de telefon.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments