Posted By Costin

Social Media Summer Camp 2013


In perioada 4-7 iulie 2013, Revista Biz organizeaza cea de-a IV-a editie Social Media Summer Camp, la Piriul Rece, 3 zile de conferinte, workshop-uri, training-uri si networking despre performanta, cretivitate si comunicare in campanii ce implica atat bloggeri cat si agentiile din Romania.

Drintre speakerii invitati ii amintesc pe Cristi Manafu, blogger si antreprenor, Alexandru Negrea, blogger si Head of Facebook Dept. la Spada, Mihai Gongu, director de creatie la GMP, Sergiu Negut, Wanted Transformation Consultancy, Iulian Padurariu, MARKS, Monica Jitariuc, Managing Partner la The Practice si Cristi China, blogger si antreprenor.

Detalii despre inscriere si programul aceste editii gasiti aici, ce s-a intamplat in editiile precedente gasiti rasfoind etichetele de la jos.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.