Tata, Connect-R si Bill Gates


Open-I Research, companie cu experienta in cercetare de piata pentru strategie si dezvoltarea strategiei de piata, a dat publicitatii pe finalul saptamanii rezultatele unui studiu online de piata care si-a propus sa inteleaga mai bine cum privesc tinerii viitorul, ce modele isi aleg si in functie de ce anume fac aceste alegeri.

Adina Nica

Am încercat să înțelegem mai bine cum privesc tinerii prezentul și viitorul, ce modele își aleg și în funcție de ce anume fac aceste alegeri. Tinerii acestei generații reprezintă un motor al schimbării, sunt mai pragmatici și mai activi, însă, așa cum arată studiul, au nevoie de susținere pentru a putea rupe „cordonul ombilical” și a se îndepărta de vechile frici, dezamăgiri si frustrări ale generațiilor anterioare

Adina Nica, fondatorul Open-I Research

Surpriza abia acum vine. 37% dintre elevii de liceu isi considera tatal drept model de urmat, in timp ce 34% dintre acestia il situeaza pe Connect-R la acelasi nivel cu Bill Gates, simbolul succesului financiar. Urmeaza, in ordine, Andi Moisescu (28%), Johny Depp (19%), Raed Arafat (18%), Pavel Bartos (16%), Gica Hagi (16%), Smiley (12%), Ion Tiriac (13%), Mircea Badea (12%) si Cristian Mungiu (10%).

Intrerupem aici prezentarea rezultatelor studiului si va uram traditionalul: Puneti bani deoparte!


Om de gaming online, publishing si de agentie, gamer (PS3, iOS), fotograf din pasiune si iubitor de frumos si calatorii. Blogger, living the good life. Afla mai multe.

View Comments
There are currently no comments.