Posted By Costin

Tata, Connect-R si Bill Gates


Open-I Research, companie cu experienta in cercetare de piata pentru strategie si dezvoltarea strategiei de piata, a dat publicitatii pe finalul saptamanii rezultatele unui studiu online de piata care si-a propus sa inteleaga mai bine cum privesc tinerii viitorul, ce modele isi aleg si in functie de ce anume fac aceste alegeri.

Adina Nica

Am încercat să înțelegem mai bine cum privesc tinerii prezentul și viitorul, ce modele își aleg și în funcție de ce anume fac aceste alegeri. Tinerii acestei generații reprezintă un motor al schimbării, sunt mai pragmatici și mai activi, însă, așa cum arată studiul, au nevoie de susținere pentru a putea rupe „cordonul ombilical” și a se îndepărta de vechile frici, dezamăgiri si frustrări ale generațiilor anterioare

Adina Nica, fondatorul Open-I Research

Surpriza abia acum vine. 37% dintre elevii de liceu isi considera tatal drept model de urmat, in timp ce 34% dintre acestia il situeaza pe Connect-R la acelasi nivel cu Bill Gates, simbolul succesului financiar. Urmeaza, in ordine, Andi Moisescu (28%), Johny Depp (19%), Raed Arafat (18%), Pavel Bartos (16%), Gica Hagi (16%), Smiley (12%), Ion Tiriac (13%), Mircea Badea (12%) si Cristian Mungiu (10%).

Intrerupem aici prezentarea rezultatelor studiului si va uram traditionalul: Puneti bani deoparte!


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.