Posted By Costin

Thinkdigital lanseaza ForestView in Romania


ForestView, companie prezenta in Grecia inca din 2010, parte a grupului Thinkdigital, a fost lansata astazi si in Romania. Axata pe performance marketing, noua companie va fi condusa de Alina Petri, fost Director eBusiness & Advertising la Romtelecom timp de 4 ani.

Alina Petri

Cu peste 16 ani de experienta in Marketing si Vanzari si 12 ani in functii de conducere in companii multinationale, Alina a experimentat ambele niveluri de implicare, lucrand atat de partea clientului pentru Estee Lauder in Grecia, unde a fost responsabila de dezvoltarea companiei pe pietele din Romania si Bulgaria, trecand apoi de partea agentie, la Punct Advertising, unde a condus divizia de Marketing Events si, apoi, din nou la client, in industria telecom.

Mai exact, incepand cu anul 2009, Alina a implentat proiecte pentru dezvoltarea business-ului online in Romtelecom avand pozitia de Director eBusiness & Advertising. A decis acum, dupa 4 ani, sa accepte provocarea unui start-up si s-a alaturat ForestView, in calitate de Country Manager pentru Romania, cu scopul de a crea o agentie digitala de top, axata pe performance marketing, o piata in plina expansiune si plina de provocari.

Alina Petri este licentiata in Marketing a Academiei de Studii Economice din Bucuresti si detine o diploma de “Excellence in Leadership”, de la Coverdale Learning Company.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.