Posted By Costin

Top 10 cele mai vizitate mobisite-uri din Romania in mai 2013 (BRAT/SATI)


Ca si in cazul topului primelor site-uri din Romania dpdv trafic auditate de catre SATI, departamentul de internet al Biroului Roman de Audit Transmedia, clasamentul de luna aceasta al celor mai vizitate site-uri pentru mobile raporteaza recuperarea pierderii de trafic de luna trecuta.

Cresterile sunt intre 5.5%, in cazul m.orange.ro, primul mobisite din Romania ca trafic, si 21.86%, in cazul m.gsp.ro, care urca o pozitie in clasament, devansand m.stirileprotv.ro. Ca fapt, Orange Romania se apropie de un nou record in ceea ce priveste traficul pe mobil, 6 milioane de vizite intr-o luna.

Surpriza lunii o reprezinta m.wowbiz.ro, site-ul pentru terminalele mobile ale emisiunii omonime de la KanalD, prima luna de raportare aducandu-i mobisite-ului pozitia 10 in top.

Altfel, a disparut din top m.evz.ro, insa, in afara de cele 2 pozitii pe care le-a pierdut m.stirileprotv.ro nu exista alta modificare notabila in top 10 cele mai vizitate site-uri pentru mobile din Romania auditat de SATI / BRAT.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments