Posted By Costin

Topul brandurilor auto cu cel mai mare volum de publicitate in 2013


mediaTRUST, companie furnizeaza servicii de monitorizare catre companii romanesti si straine inca din 1999, a dat astazi publicitatii topul brandurilor auto cu cea mai mare vizibilitate in publicitate, in primele 5 luni ale anului 2013. Top este condus detasat de catre Dacia, brandul romanesc fiind cel mai bine promovat, cu 7253 de reclame in aceasta perioada.

Promovarea spoturilor publicitare s-a facut, in special, in mediul vizual, in primele cinci luni ale anului televiziunile au difuzat 27.666 de reclame care au vizat brandurile auto. Radiourile au difuzat in aceasta perioada 2.304 de spoturi publicitare la categoria autovehicule, iar ziarele si revistele au publicat 622 de machete publicitare la aceeasi categorie.


costul este calculat la ratecard, in euro

* foto shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.