Posted By Costin

Accesorii pentru iPhone 5


Am mai spus-o, o repet. Sunt consumatorul ideal. Nu fac fițe, cumpar aproape orice imi place, reactionez la % si un zambet. In aceeasi masura insa, la fel de rapid si decisiv imi piere buna dispozitie cand trebuie sa pierd timp ca sa gasesc ceva ce m-ar putea interesa.

Si cum aceasta dilema mi-am rezolvat-o in urma cu cateva luni cu un i5, zilele trecute mi-am gasit timp sa vad ce accesorii au aparut pentru acesta, de la boxe, la obiective foto. Surpriza!

In afara de eMag si cateva magazine online no-name (ex 1, ex 2) despre care nu am auzit niciodata in viata mea, am observat ca nici macar iStyle nu face diferenta intre iPhone orice-model si iPhone 5.

Esti astfel nevoit sa pierzi vremea prin maldarele de accesorii pentru 4, 4s, 3 etc, accesorii care nu sunt compatibile cu 5-ul. Altfel, afara, pe pietele pe care le dam mereu exemplu, iata ce frumoasa e situatia.

Si, astfel, se nasc urmatoarele intrebari:

– iPhone 5 nu a atins un numar suficient de vanzari in .ro, astfel incat magazinele online de la noi sa-i acorde o amarata de bifa sa nu stam sa cautam cu zecile de minute prin oferta?

– cunoasteti magazine online (chiar si no-name, insa sa mai fi cumparat de la ei) care au fost atente la ultimele tehologii (lol) si au o oferta generoasa de accesorii pentru iPhone 5?


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments