Posted By Costin

antenaplay.ro, lansare cu continut exclusiv Intact Media Group


Digital Antena Group, compania de internet a trustului INTACT Media Group, a lansat ieri antenaplay.ro. Disponibil pentru calculator, iPhone si iPad, in curand si pe Android si SmartTV, antenaplay.ro isi incepe aventura in .ro cu un copy si o oferta ce se invart in jurul lui 10.

10 zile gratis si 10 lei pe luna va ofera accesul la emisiunile inregistrate si live-urile (care au drepturi de online) de pe Antena 1, Antena 2, Antena 3, Euforia si GSPTV. Si cam atat. Nu am observat niciun film, ori serial.

Lansarea din Baneasa a fost marcata in Pache Protopopescu cu oferta voyo.ro la 1 euro pe luna pentru primele 2 luni si comunicarea serialului Breaking Bad. Succes in ambele cartiere! 🙂

Later edit: Va semnalez doua articole:
– Orlando Nicoara – Doua despre AntenaPlay.ro
– Augustin Roman – 7 despre AntenaPlay.ro
– Radu Dumitru – Antena Play s-a lansat cu același logo


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments