Posted By Costin

Cosmote lanseaza noi planuri tarifare pentru segmentul business


Cosmote Romania a anuntat astazi lansarea de noi planuri tarifare pentru segmentul de business, portofoliul COSMOTE Business XXS-XXL Plus oferind apeluri si sms-uri nationale nelimitate, trafic de date national si aplicatii mobile incluse.

Dupa cum puteti vedea si in citatul de mai jos din comunicatul de presa, in functie de planul tarifar ales, acestea ofera si minute internationale.

Noile planuri tarifare pentru segmentul de business sunt disponibile în două versiuni. Prima dintre ele, care cuprinde planurile tarifare XL Plus și XXL Special, oferă, la prețuri începând de la 25 de euro/lună, minute și SMS-uri naționale nelimitate, până la 150 de minute internaționale, până la 3 GB de trafic de date inclus și, în funcție de planul tarifar ales, fie aplicația Dolce Mobile TV, fie aplicațiile Dolce Mobile TV și Mireo Navigation powered by COSMOTE.

A doua versiune de planuri tarifare, de la XL Optim la XXL Optim Plus, oferă clienților de business care nu au nevoie să cumpere un telefon subvenționat, o varietate mare de beneficii în schimbul unor abonamente lunare foarte atractive – de la 20 de euro/lună până la 60 de euro/lună. Astfel, noile planuri tarifare oferă o gamă largă de beneficii, începând de la 400 de minute naționale și internaționale către Zona 1, minute și SMS-uri nelimitate în rețea și minute nelimitate către Romtelecom, 1 GB de trafic de date, 100 MB de trafic de date în roaming, ajungând până la minute naționale și internaționale nelimitate către Zona 1, minute și SMS-uri nelimitate în rețea, minute nelimitate către Romtelecom și trafic de date nelimitat.

Mai mult, clienții business care aleg planurile tarifare COSMOTE Business XXL Optim Special sau COSMOTE Business XXL Optim Plus pentru o perioadă contractuală de 12 luni, beneficiază de o lună de abonament gratuit. De asemenea, cei care aleg o perioadă contractuală de 24 de luni, beneficiază de 3 luni de abonament gratuit.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.