Doua din blogosfera romaneasca, cu ambulante si Strasbourg


1. trafictube.ro a incheiat un parteneriat cu Serviciul de Ambulanta București – Ilfov. Anuntul a fost facut ieri, de catre Razvan Baciu, unul dintre proprietarii proiectului online. Nu stiu ce parere aveti voi de treaba asta, insa mie mi se pare ca e de la impresionant in sus. Felicitari!

2. 6 bloggeri sunt in Strasbourg, pe bani publici (din cate am inteles cu greu), in vizita la Parlamentul European. Fericit pentru ca a iesit pentru a treia oara din tara anul acesta, unul dintre bloggeri ne va relata informatii despre gaura din covrigi, daca exista viata dupa sughit si alte dezbateri.

Din cate inteleg totusi, tanarul blogger n-a sughitat nimic de 3 zile. Un alt blogger a postat o fotografie a unui document care se numeste “Proiect ordine de zi” sub care a scris “Habar n-am ce ma asteapta la Strasbourg, dar ma astept sa fie extrem de aglomerat programul“.

Concluziile le trageti voi.


Om de gaming online, publishing si de agentie, gamer (PS3, iOS), fotograf din pasiune si iubitor de frumos si calatorii. Blogger, living the good life. Afla mai multe.

View Comments