Posted By Costin

Stiati ca Varsovia «ingheata» in fiecare 1 august?


Odata pe an, de 1 august, oamenii din Varsovia opresc timpul in memoria celor peste 200.000 de rude, prieteni, eroi!, care au luptat pentru libertate in 1944 impotriva ocupatiei naziste. Povestea aici.

Clipul a inregistrat in nici 2 zile aproape 3 milioane de vizualizari pe Youtube, peste 240.000 de mentionari pe Facebook si a fost inclus in aproape 4000 de mesaje pe Twitter. Plus vreo 100 de articole pe bloguri din toata lumea!

Merita 1 minut si jumatate. Mi-ar placea sa stiu parerea voastra despre clipul acesta.

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments