Posted By Costin

Jurnalisti vs. jurnalisti


jurnalism-jurnalist-televiziune-microfon-conferinta-de-presa-interviu-shutterstock

Peste 400 de jurnalisti au semnat un protest impotriva practicilor degradante din presa, atacand, direct, o parte dintre jurnalistii trustului Intact, in special de la Antena 3 (destul de usor de intocmit o lista, corect? :-)).

Excluderea este, cel mai probabil, cea mai buna arma. Nu cred ca exista vreo alta metoda. Daca vor boicota si jde premierile jurnalistice de peste an ar fi perfect.

Apropo, nu am mai urmarit de mult, insa cine e tipul cu ochelari, din stanga, de la inceputul acestui clip, taiat din emisiunea lui Maruta? Reprezinta, in opinia mea, ultima picatura de motivatie necesara oricarui roman care isi doreste sa paraseasca tara.

Later edit: mi s-a soptit in casca Radu Buzaianu. El e.

Afectarea gravă a demnităţii şi a imaginii publice, terfelirea reputaţiei profesionale în cazul unor importante personalităţi ale vieţii culturale, inclusiv al unor jurnalişti, au depăşit orice limite. Injuriile, montajele denigratoare, intruziunea în viaţa privată, violenţa de limbaj, trivialitatea şi falsificarea cu premeditare a adevărului sunt practici incalificabile. Considerăm că ele decredibilizează întreaga breaslă şi trebuie să înceteze.

sursa.

– foto shutterstock.com


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments