Posted By Costin

Test drive Pepsi MAX cu… presa :-)


In urma cu 11 luni, Pepsi il antama pe Jeff Gordon (wiki), un pilot de NASCAR, pentru un test drive surpriza. Bafta dealerului :-). Aproape un an mai tarziu, clipul inregistreaza peste 41 de milioane de vizualizari pe Youtube si inca mai smulge zambete. Vezi Un trailer superb si un “test drive” fake pentru Pepsi ajung la viralul de vineri.

Intre timp, asa cum puteti vedea si in articolul de pe refresh.ro link-uit mai sus, mai multi jurnalisti au scris despre clipul Pepesi ca e fals, ca vanzatorul a fost cumparat etc. Drept urmare, ieri, Pepsi a publicat un clip in care acelasi Jeff Gordon ii face o farsa unuia dintre jurnalisti. Rezultatele? 4.1 milioane vizualizari pe Youtube si 150.000 de share-uri pe Facebook.

Intr-o singura zi!

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.