Posted By Costin

Blogging: imagini pentru articole


Getty Images, cel mai mare serviciu online de fotografii stock, a anuntat astazi introducerea posibilitatii de a putea prelua gratuit imaginile de pe site, exclusiv prin intermediul unui cod html (embed). Altfel spus, daca ai nevoie de o imagine profi pentru a ilustra un articol pe blog, de exemplu, tot ceea ce trebuie sa faci e sa introduci in corpul articolului si un cod html.

– povestea intreaga aici.

Si, bine, sa fiti ok cu ceea ce Getty Images va adauga pe langa imaginea respectiva. Iata, mai jos, un exemplu de embed pentru o imagine a Cladirii Parlamentului din Bucuresti, imagine la care Getty a adaugat logo, numele fotografului si posibilitati de a share-ui fotografia (Twitter, Tumblr si Embed).

Codul de embed il puteti localiza la mouse over pe oricare dintre imaginile rezultate in urma unei cautari, asa cum puteti observa in cele doua screenshot-uri de mai jos. Imaginea este aceasta si ar fi costat $55 in cazul in care as fi publicat-o pe refresh.ro, fara embed (USA era by default, Romania nu se afla in lista tarilor).

Succes!

getty-1

getty-2


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments