Lansări
Posted By Costin

Tricouri destepte pentru parinti adevarati


copil-bebelus-vesel-shutterstock

Imi plac oamenii din online care nu obosesc niciodata, ori, daca se intampla, audienta nu simte acest lucru :-). Probabil si pentru ca sunt un astfel de om si simt vointa, dedicarea si increderea, insa cunosc si volumul de munca dar si satisfactiile obtinute pe long term, cand vine vorba despre incapatanarea intr-un proiect personal. Unul dintre acesti oameni este Mihai Dragomirescu1, iar despre urbankid.ro, proiect pe care il creste inca din 2009, am mai scris pe refresh.ro.

urban.ro bate-ma tata doar la tintar

Week-end-ul acesta, Mihai a lansat Urbankid.ro SHOP, o sectiune pe care a avut-o in calcul inca de la lansare, insa care a ajuns sa se materializeze abia acum. In aceasta prima faza, SHOP-ul contine produse ce poarta marca Urbankid.ro si a pornit la drum cu o colectie de tricouri cu mesaje anti-violenta (ex: bate-ma tata doar la tintar :-)), urmand ca, in perioada urmatoare, sa contina si recomandari de alte produse de calitate, alese pe spranceana, dupa cum a scris Mihai aici.

Thumbs up, Bob!

PS. In cazul in care aveti vreun sfat pentru urbankid.ro, ori proaspat lansatul SHOP UrbanKid, puteti lasa un comentariu in cadrul acestui articol, mai jos. Sunt sigur ca Mihai va citi recomandarile voastre. Este unul dintre cei mai fideli cititori refresh.ro, inca de la inceput, lucru pentru care ii multumesc!

♫ mood – Don’t stop me now
♥ foto – Shutterstock

Note de subsol:
1. Mihai Dragomirescu – Country Manager GETLOKAL. LinkedIn | Blog

Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.