Blogging
Posted By Costin

Citate celebre din online-ul romanesc


bulb-bec-ideea-shutterstock

In fiecare zi, public in headerul blogului cate un citat. La relansare am inceput cu Steve Jobs, “Things don’t have to change the world to be important” parandu-mi potrivit pentru acel moment. Ideea e ca as vrea ca, in decursul unei luni de zile, proportia sa fie 80% citate romanesti, 20% citate ale unor oameni care au schimbat lucruri la nivel international.

E o idee, acum, pe jumatate interesanta :), caci nu mai pot lega persoanele cu citatele de istoricul articolelor pe care le-am scris in cei 5 ani despre ele, insa mi se pare foarte tare pentru industria noastra, motiv pentru care va cer ajutorul.

Adresele contact@refresh.ro, ori eu@costin.ro, sunt deschise oricarei propuneri care ar putea veni din partea voastra. Inclusiv zona de comentarii ale acestui articol, pentru cei care nu au o problema cu trimiterea publica a acestora.

Este una dintre fineturile pe care le-am gandit pentru blog, la relansare, alaturi, de exemplu, de melodia de mood de la finalul fiecarui articol. Care melodie, aleasa pentru acest articol, v-o recomand din tot sufletul meu de copil :-).

Multumesc anticipat!

♫ mood – And The Waltz Goes On
♥ foto – Shutterstock


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments