Media Sociale

Nu e banc, insa e cu un actor nu tocmai grabit, un caine fabulos si un italian


Nu e banc, insa se numeste viralul de vineri si sper sa readuc online arhiva pierduta, motiv pentru care, astazi, va semnalez 3 clipuri in loc de 1, hai, maxim 2, cand ca de obicei.

girl-fun-LOL-viralul-de-vineri-shutterstock

Primul clip a aparut prin presa locala saptamana aceasta in ideea in care, pentru prima oara, Anthony Hopkins isi asculta And the waltz goes on anul acesta, piesa compusa in urma cu nu stiu cati 50 de ani si interpretata de catre André Rieu & Johann Strauss Orchestra.

Teapa, insa valsul este superb.

Cel de-al doilea clip este cu si despre Jumpy, un caine care executa aceleasi miscari precum Skidboot, un caine celebru in Statele Unite, un caine campion pe la concursuri televizate, un caine care isi ajuta stapanul pana si la munca intr-o ferma. Vezi aici clipul cu Skidboot.

Cel de-al treilea clip readuce Mentos & Cola in viata noastra. Plus ceva Nutella. Plus un italian pe uppers, ma gandesc ca din dorinta de a obtine cat mai multe afisari pe Youtube. Clipul a trecut de 4.3 milioane de vizualizari pe Youtube in doar o saptamana. Hai Italia! 🙂

Bonus: nu te-ar durea inima?

Voi ce alte clipuri faine ati descoperit saptamana aceasta? Lasati link-ul intr-un comentaru! Sharing is caring! 🙂

Viralul de vineri este un episod saptamanal prin care refresh.ro va semnaleaza unul dintre cele mai populare clipuri ale saptamanii, clipuri ce au reusit sa genereze sute de mii sau chiar milioane de afisari pe Youtube in saptamana curenta.

♫ mood – Summer paradise
♥ foto – Shutterstock


Costin are 39 de ani și a lansat proiecte online începând din 2001. A lucrat pentru ProTV ca Project Manager (Internet Business Unit), a lansat și condus Bakers Digital Communication, o agenție de digital cu capital grecesc și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2014, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.