Mobile
Posted By Costin

28% din comenzile de pe fashiondays.ro, precum si 25% din traficul okazii.ro si floria.ro provin de pe terminale mobile


comert in romania 2014

[button style=”btn-success btn-lg btn-block” icon=”glyphicon-floppy-save” align=”right” type=”button” title=”Click pentru a descarca «Ecommerce in Romania – 2014»”]

Am extras din e-book-ul “Ecommerce in Romania – 2014” cateva detalii referitoare la traficul provenit de pe terminalele mobile, pe care il raporteaza o parte dintre cele mai mari magazine online din Romania, precum si procentul comenzilor pe care acesta le-a generat. Nu toate magazinele au fost generoase cu astfel de date, insa iata un scurt sumar.

Magazinele online cu peste 20% din trafic generat de catre dispozitivele mobile, telefoane si tablete, sunt eMAG (22%), floria.ro (25%), marketonline.ro (20%), sensodays.ro (20%), evoMAG (20%), pint.ro (20%), okazii.ro (25%), mycloset.ro (15%), libris.ro (20%). In aceeasi ordine de idei, eMAG, F64 si okazii.ro estimeaza ca in urmatorii doi ani acesta va depasi 50%.

In ceea ce priveste priveste comenzile provenite de pe terminalele mobile, numarul acestora depaseste 28% din numarul total al comenzilor pentru fashiondays.ro, 15% pentru zorilestore.ro, cu o estimare de 30% pana la finele anului, si 5% pentru F64.ro.

Pentru mult mia multe detalii despre cele mai mari magazine online din Romania, va invit sa descarcati ebook-ul “Ecommerce in Romania – 2014”, apasand (ori tap 🙂 ) pe butonul de mai jos. Multumesc!

[button style=”btn-success btn-lg btn-block” icon=”glyphicon-floppy-save” align=”right” type=”button” title=”Click pentru a descarca «Ecommerce in Romania – 2014»”]


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments