Mobile
Posted By Costin

Wallet Buzz, promotii pe telefonul mobil powered by COSMOTE


wallet buzz 1

Astazi, COSMOTE Romania a anuntat partenariatul cu Wallet Buzz si, respectiv, lansarea aplicatiei Wallet Buzz powered by COSMOTE, aplicatie ce poate fi descarcata, in functie de terminalul mobil de pe care cititi acest articol, de pe iTunes (iOS), ori Google Play (Android). Aceasta ofera utilizatorilor acces la vouchere pentru diferite promotii din 7 domenii diferite, asa cum puteti descoperi mai jos. #nice!

Wallet Buzz powered by COSMOTE este o nouă metodă prin care clienții persoane fizice, cu abonament sau cartelă preplătită, pot găsi promoții avantajoase în cadrul unei game largi de oferte organizate în șapte categorii diferite: Restaurants & Bars, Health & Beauty, Fashion, Electronics & Retail, Auto, Travel & Leisure, Financial & Business. Utilizatorii aplicației au posibilitatea de a vedea ofertele comercianților oriunde, în orice moment, iar voucherele gratuite sunt generate direct de aplicație pe smartphone-ul clienților.

Mai mult, prin intermediul funcției de geo-locație, clienții vor primi notificări cu privire la ofertele disponibile în apropierea locului în care se află. Aplicația permite clienților să seteze categoriile de interes astfel încât să vizualizeze ofertele conform ariei lor de interes. Aplicația este disponibilă gratuit pentru clienții persoane fizice, cu abonament sau cartelă preplătită, și poate fi utilizată și de persoanele care nu utilizează rețeaua COSMOTE.


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments