Media & Marketing
Posted By Costin

Reactia HALUCINANTA a Antenei 3


Ajungem si la Antena 3, insa incepem incet si trist, ca in banc, cu un titlu de mare angajament de pe realitatea.net, cel mai vizitat site de stiri din Romania: REACȚIA HALUCINANTĂ a lui Mircea Badea, după ce Dan VOICULESCU a fost CONDAMNAT la închisoare. In cazul in care nu vreti sa irositi un click, va spun eu ce a declarat Mircea Badea: Nu se termina nimic aici. De abia incepe! Atat. Am ras.

Si acum paragraful cu adevarat halucinant:

Noi, jurnaliştii postului de televiziune Antena3, cea mai puternică şi credibilă instituţie de presă din România, ne asumăm să facem […]

Ok. Nu stiu cum se vede de la voi, insa, pentru mine, o astfel de declaratie este o insulta. (Nota: Sunt apolitic din 2004. Nu suport insa minciuna, manipularea si ipocrizia.)

unghie-tabla-shutterstock


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments