Media & Marketing
Posted By Costin

Radu Apostolescu investeste in productie publicitara si de film


Dupa plecarea de la eMAG din iunie anul acesta, Radu Apostolescu achizitioneaza 45% din actiunile Abis Studio, domeniul fiind productie publicitara si de film, iar suma tranzactiei confidentiala. Nice :-).

Abis Studio, companie specializata in productia publicitara si de film, atrage din partea lui Radu Apostolescu, antreprenor local, o investitie importanta pentru proiecte noi de dezvoltare. Suma tranzactiei este confidentiala.

Abis Studio, companie infiintata de Gabi Antal si Adriana Ionica, are o experienta de peste 18 ani in furnizarea de servicii in productia de advertising si film pentru piata locala si internationala. Partenerii traditionali ai Abis Studio sunt marile agentii de publicitate cu care compania a dezvoltat proiecte importante inca de la infiintare.

In cinematografie, prima productie Abis Studio este Domnisoara Christina (2013), film recompensat cu 3 trofee la Gala Premiilor Gopo. Abis Studio furnizeaza servicii de post-productie pentru numeroase productii romanesti si internationale, printre cele realizate numarandu-se si filmele romanesti premiate la Cannes in 2007 si Berlin in 2013.

Later edit: Radu scrie despre subiect pe blogul personal.


Costin are 39 de ani și creează conținut din 2004. Gândește digital la Thinkdigital din 2015, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit), Bakers Digital Communication (Managing Director) și a dezvoltat 2 jocuri MMORPGs, cu unul dintre ele câstigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments
There are currently no comments.