Știri
Posted By Costin

SEM Days 2014


search-engine-marketing-seo-sem-shutterstock

SEM Days este un eveniment marca SEO monitor si 2Parale si este prima conferinta din Romania nisata pe Search Engine Marketing, dedicata managerilor de marketing si brand, online marketing managerilor, coordonatorilor de business-uri si antreprenorilor online.

Cea de-a treia editie va avea loc pe 24-25 septembrie, la Willbrook Platinum Business & Convention Center, si se vor dezbate subiecte precum vizibilitate, relevanta si putere in online cu specialisti de la MOZ, eMetrics Summit, Distilled, Anicca Digital, Google Romania si altii.

Costul unui bilet de acces este de 179 euro pentru ambele zile, insa am o invitatie gratuita pe care o sa o dau prin tragere la sorti celor care lasa un comentariu la acest articol cu numele si compania pentru care lucreaza.

PS. tragerea la sorti va avea loc pe 18 sept. dimineata. Se vor lua in calcul comentariile care au data de postare inainte de 17 sept, ora 23:59. Multumesc.

♥ foto – Shutterstock.com


Costin are 40 de ani și creează conținut din 2004. A gândit digital la Thinkdigital pentru 3 ani, iar în trecut a lucrat pentru ProTV (Project Manager @ Internet Business Unit) și Bakers Digital Communication (Managing Director), însă a dezvoltat și 2 jocuri MMORPG web based, cu unul dintre ele câştigând locul 1 la Internetics în 2004, ca freelancer.

View Comments